Skip to content

Groovy Sessions празнуват 5 години! @ Mixtape5, 06.05.2011

април 30, 2011

Groovy Sessions стават на 5! Много съм се забавлявал заради тези момчета и на 06.05.2011 смятам да им го кажа тет-а-тет! Поканиха и вас, за да им честитим заедно.

Мястото е Mixtape 5, вход: 6 лв.

Следва официално обръщение:

На връх Гергьовден, Groovy Sessions ще отпразнува своята пета годишнина със специално парти в столичният клуб „Mixtape 5”. Едно от  най-утвърдените предавания за съвременно клубно звчуене в родния ефир, с над 260 издания, които се равняват на около 520 часа музика, ще събере на една сцена някои от най-добрите селектори на местната сцена, редом с резидентите на предаването.   

Датата е 6-ти май, а освен своеобразния юбилей,  ще отпразнуваме и нестихващия ентусиазъм, който Досю Амуджев, Funkusion и DJ Oto ни демонстират през изминалите пет години. И въпреки, че сцената, клубовете и публиката доста се промени за това време, Groovy Sessions си остава една от малкото качествени платформи, които представят адекватно всички нови и стари музикални течения. В двойният празник ще вземат участие : 

Funktool (Basstards) специализира в jazzy breaks, funk, breaks и trip-hop зчученето. Безпорен талант с изключтелен слух и подход към музиката, за който тепърва ще се говори. Ако още не сте чували името Funktool, добро начало ще е да преслушате подкастите му “The Funky Basstards” 

Досю Амуджев (Groovy Sessions)

Създател на предаването Groovy Sessions, продуцент, диджей и музикален критик, Досю Амуджев започва да промотира стиловете фънк, есид джаз и фюжън в българските клубове още в средата на 90-те. Представяйки връзката между стари и нови изпълнители, в сетовете си той смесва фънк, соул, броукън бийт, брейк бийт и латино. 

Макоpa & Funkusion (Groovy Sessions)

Макopa и Funkusion заформят хомогена смес от фънк,буги и диско, като специално за 6-ти май, към тях ще се включи и I Like My Synthesizier 

Stoyo (Monokum)

Stoyo е запален меломан и колекционер на плочи от близо 10 години. Голямата му страст е към диското от 70-те, но също може да покаже завидни познания в стиловете реге, дъб, трип-хоп, фънк и соул. 

Oto (Groovy Sessions)

Третият член на Groovy Sessions специализира в летните ритми и мелодии, като стилът му варира от дъб и реге до латин, боса нова и бразилски грув с клубно звучене.

Advertisements
No comments yet

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: