Skip to content

Video: Hidden Treasure

март 29, 2009
tags: , ,

За участията на DJ Vadim като гост ди-джей на родна сцена можете да чуете много противоречиви и не дотам ласкави оценки. Затова ще се абстрахирам от представянето му пред публика и ще коментирам само студийното творчество.

От сингъла Hidden Treasure, чиятo официална приемиера гласят за 9-ти април, става ясно, че предприетата реге/дъб посока в The Soundcatcher 2o07 (от BBE) не е случайна и дори се затвърждава, отдалечавайки отколешните фенове на headz groove продуцента (заблуждаващо название на стил, произхождащо от албума му Headz Ain’t Ready 1995) от настоящото му творчество. Продукцията му сега го доближава до почитателите на лейбъли като Tru Thoughts (защото артистите записващи за BBE са твърде многообразни, за да бъдат показателни), където съчетанията са волни, но често придружени с вокални партии, в компанията на фънк, джаз и хип хоп. Добавим ли и реге, ще знаем какво да очакваме от Vadim занапред!  

ps/ Забелязах, че в картинно-музикалния плейър (не знам как се вика това мултимедийно чудо, ще простите), се изписва възможност за free download. Който се навие, ще му намери и колая (чалъм, цака и др. любими отживелици)! 

Advertisements
One Comment leave one →
  1. април 1, 2009 9:39 pm

    партито на 4-ти км си беше екстра :)
    а сингъла да си призная не знам дали ще го чуя :)

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: