Skip to content

from Takaba Rec. to Onco Blof*

март 10, 2009

bruv, ще ставам известен, ко ли не – то аре прочут. да не се хваля, ма ми писаха оня ден от канадско. dig-али ми блога и докато се чудех какво ще му дигнат точно, щото ратито си го следим непроменено, разцъках линкчето, дето беха изоставили. раздават от takaba records пичовете подаръци: безплатно промо с коварен рап и некви мрачни щуротии.  сега, за да не се хваля повече, а и щото някак си се чувствувам Уважен, ще трябва и вие да четете, туй що ме изкьорави, което за по-голяма прегледност ще прекопирам педантично:

Whats up bruv, we dig the Mr. Bronco blog ..

Below is a link where you can download a copy of our latest release, the new Modulok album ‘Cities and Years.’ ..“

Най-добре от рано да си чистим сметките (обикновено преди да хвръкне тапата), че после само от уважение не се живее. А Onco промото, става ясно, нема да даде. Щото никъде изрично не са го подарили. Това дето може да се стори и дори ще направя е да не прекъсвам повече мислите на нам далечната кленова бригада, да заявя: „братя, тоз не е моят хип-хоп“, но и да покажа съществуванието на тези люде, тяхната воля и мрачна харизма.   

„Also, Modulok will be performing in Skoje (вероятно авторът има предвид Скопие – бел.ред.) in late May and we are trying to arrange a concert in Bulgaria, if you have any advice or can help in this regard please let us know…“

Последното изречение важи най-вече за тия рапъри с връзки, дето се терзаят с българската младеж. Да я организират, развеждат и гнетят с подобия на гореспоменатите шампиони, а сигурен съм фенове ще се намерят и артистите от този лейбъл всячески ще изкълват. Жалко само, че Onco носи мокасини и тук историята свършва!

www. takabarecords. com
www. myspace. com/takabarecords

*** Modulok & Noah23 – WORLD TOUR – May-July 2009! ***

_________________________

*onco blof = bronco blog, сиреч това ще да е новият ми блог, напрегнат между бузите и просъскан в ефира от рапърско чене, пестящо букви. е, и?

Advertisements
One Comment leave one →
  1. sv. permalink
    март 22, 2009 5:43 am

    абе ти недей така:))… не се знае от кой храст изскача заека, в смисъл аз хич не съм навътре в тия работи, ама откъде да знаеш покрай кого какви още познанства можеш да завъдиш… пак подчертавам де, непрофесионално ми е мнението, иначе възможности пожелавам всякак!!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: