Skip to content

Spirit Оf Burgas – дай твоя глас!

януари 15, 2009

Нали, избягвам да се смея, сочейки … ама понякога човещинката надделява и възсяда възпитанието. Например преди минути се посмях зловещо (макар и под мустак), а после, по-късно, изопнах бърните от недоволство. И тази твърде непривична за случаен наблюдател смяна в настроенията си дължа на музикалното събитие Spirit Of Burgas

Смехa донесе класацията поместена на сайта им, която съдържа безкраен (9 страници само, засега) лист с артисти /музиканти, ди-джеи и тн/. Но не бързайте, още не сме стигнали до забавната част! В проточилия се именник ще видим изброени музикантите, които бихме желали да срещнем предстоящо, в продължението през тази, 2009 година. Смешното е, че се получава какафония от вида „BG vs WORLD“, изглеждаща що годе така: Michael Jackson, Milen, Tiesto, Toni_88, …, а недоразумението се състои във факта, че самите вие бихте могли да се добавите и сетне да гласувате за себе си (веднъж). На коя кофа  свирите (барабанисти на кофи дал Господ) и в коя махала, тези са подробности, в които няма да се вглеждаме.

А що посърнах?    

Защото, след  обстойно ровене, не открих своя талантлив приятел KiNK. Никой не се е сетил за него. Или малко го познават. Въпреки, че миналото лято свири след Andy Cato (Groove Armada), представяйки и собствена продукция (видео: http://www.youtube.com/kink303). И тъкмо се разделихме с негодуванието, по живо, по здраво, добавяйки името на KiNK сред участниците, когато за нещастие попаднах на електронен продуцент от България, събрал да кажем 1500 от общо 1800-те подадени вота досега. Зная, че борбата с машините е несправедлива и предполагам, че рано или късно ще доминират, ама нека бъдем реалисти и преди всичко хора понастоящем: Josh Wink – 6 гласа, еди-кой-си – 1500!    

Той, моят призив вече прозира и ще ви застави да гласувате не за кой да е, ала това вие ще направите съзнателно и надявам се – без външна провокация. Изберете когото искате, според личните критерии, но помнете – ще гласувате веднъж, особено ако не владеете езика на машините.

Лека вечер!

Advertisements
7 Коментари leave one →
 1. януари 16, 2009 3:45 am

  къде ги търсиш Бургас, те са гангста-гангста всички ; Кинк пък ако го надушат, че има нещо общо с хауса, направо ще му посочат Варна – вечния враг.

  кеке..

 2. bronco permalink*
  януари 16, 2009 2:55 pm

  george, аз нищо не съм търсил, то само ми се наби в очите ;)

  меке..

 3. alicegotllost permalink
  януари 17, 2009 12:57 am

  Я!! Знайш ли как ги обичам такива… Ще гласувам още ей сега; и то смятам точно за KiNK, понеже от другите имена едва ли ще познавам много, а него съм го слушала покрай теб и мнението ми е хубаво.

 4. alicegotllost permalink
  януари 17, 2009 1:08 am

  :))Оказа се, че познавам много повече имена, отколкото си мислех; гласът ми отиде при когото казах де:))

 5. януари 17, 2009 3:21 am

  хммм, а на страницата „Изпълнители“ за KiNK няма написан и ред, само са дали линк към myspace страницата му. Направо си е съмнително, имайки предвид, че всички други изпълнители си имат някакво резюме. Освен Д2 нали, ама на кой му пука за тях

 6. majah permalink
  януари 19, 2009 2:51 am

  Според мен има бая добавки да се правят по тоя сайт и предлагам да запретнем ръкави предимно за чужди имена, които трудно някой ще покани самостоятелно на изява тук. Не искам да кажа нищо за KiNK, защото не познавам достатъчно добре творчеството му, но той в крайна сметка си е в БГ и ако не на Spirit of Burgas, то все ще се намери къде другаде да го чуем. Виж, за други не седи така въпросът. Сещай се кои ;)

 7. bronco permalink*
  януари 19, 2009 9:38 am

  Majah, сещам-се-кои, нямат общо с електронната сцена, сещаш се, нали :)
  Аз подкрепям KiNK, всеки за себе си :)

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: