Skip to content

Jolie Coquine

ноември 2, 2008

След като почти заклеймихме последната компилация на Mark Farina (справка), идва ред и на многоуважаваните френски поредици Saint Germain Des Pres Cafe. За нечие огромно съжаление последната 10-та част няма да получи и стотинка от мен, и причините са твърде явни! 

CD 1 съдържа теми, мнозина от които известни, а други (като Indigo Blues например) са преслушвани повече от необходимото и бих им препоръчал пенсиониране.

CD 2 е, както казват от Wagram, селектирана и смесена специално от Will Holland, aka Quantic и съвсем естествено съдържа, всичко което чувахме напоследък от Tru Thoughts, т.е. нищо ново втори път. 

Утешителното е, че тези компилации са предназначени за широкия пазар на разплути дивани и това би спомогнало сериозно за масовизирането на брайтънския лейбъл. Който по мои наблюдения и без друго се развива повече от успешно, за габаритите си спрямо глобалната муз. индустрия.

Като прескочим капризите и субективната ми критика, предлагам да акцентирате вниманието си на друго издание от Wagram и премиерата на клипа от новия албум на Caravan Palace. За Jolie Coquine или добро, или нищо!

 

myspace

Advertisements
One Comment leave one →
  1. rude girl permalink
    ноември 14, 2008 5:59 pm

    Хвала тебе, Mr. Bronco! :-) Caravan Palace доста ми се харесаха!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: