Skip to content

People Under The Stairs – FUN DMC (coming soon)

септември 4, 2008
tags:

На завръщане от Butchers bar, който ще пощадя от дефиниция, ми грейна лампичката за непрочетени писма от beatsource. Предотвратими сюрпризи се оказват, защото по-рано днес се бях наканил да публикувам точно тази тема:

People Under The Stairs са на турне, обаче малко преди да тръгнат изсипаха десетгодишния си римуван арсенал във възпоменателен двоен диск с етикет: Тhe ОМ Years (Favorites, Rarities and B-Sides) и една плоча, озаглавена Step Bacc/The Wiz. А и двете издания са неизменни, понеже имат свойството да пристрастяват.

Първото се явява задължително и необходимо условие, в случай че си пропуснал репертоара им, а второто може само да допълни нагласата за идния албум. Няма разочарование, липсва и неочакван финал. Хубавото е, че всичко си е постарому. И ако по-рано просто си ги харесвал, с FUN DMC (края на септември) ще си на косъм от кулминацията. 

Момчетата продължават да третират слушателя с класически ритми, много мелодия и онова състояние, заради което хип-хопът се явява култура. Пиша 9 от 10 по инерция, без да съм чул албума. И без дори да се замислям.

myspace

Advertisements
No comments yet

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: