Skip to content

Kraak & Smaak – Plastic People

март 25, 2008

Темата на flexiblefish ме подкокороса да покоря върха делящ последния Kraak & Smaak (Wim Plug, Oscar de Jong and Mark Kneppers) от феновете. Съжалявам – пак се изхвърлих – не възнамерявам да катеря, нито пък ще ставам rescue guy. Обаче, ако прочета написаното „слушах албума“ безброй пъти сигурно ще се намразя и ще се самобичувам в кръчмата. То последното май е по-сигурно и от смъртта ама нали за някакъв албум бях подхванал… та

Кои са „Крак и Шмак“ ей тук ще разбереш, а албумът си има перла. Вика се squeeze me, нарочно изпятa от Ben Westbeech, който вече такива обороти е набрал, че чак дими и струва ми се само Amy Winehouse може да го спъне в борбата за червения тепих.

Въпросната песен, стояща самосиндикално на общия електронно ориентиран фон, е замечателна. Днес й отделих цялото си внимание дузина пъти. Останалото не мога да нарека притурка, но не приковава сетивата. Поместват го в жанр dance, сещай се! И само закърнял педант като мен ще набута толкова тагове.

Едно трудно ще отрека – „момчетата“ пипат професионално, вкарвайки синтетика, на сцена са интересни (цък в youtube) и не на последно място имат нюх кое ще се продава добре.

Plastic people излиза в началото на април и току що си плюх върху моралните устои, пишейки предварително … ама нейсе! Да ти е сладко „in advance“.

BBC radio 1 mix

Advertisements
One Comment leave one →
  1. majah permalink
    март 29, 2008 2:27 pm

    Много е добро тва парче наистина!!! Днес чак го чух, ама приковава вниманието, признавам ти/си ;]

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: