Skip to content

Groovy Sessions 100

януари 24, 2008
tags:

След три седмици Groovy Sessions ще навърти 100-то си издание. Във връзка с това решихме да посветим юбилейното издание на вас – нашите слушатели и фенове. Защото ни се иска, да намерим най-правилния начин да ви благодарим за подкрепата, която оказвате напредаването. Затова и екипа реши да отвори тема в блога и страницата ни в myspаce.com, в които ви предлагаме да изберете сами музиката за стотното издание. За целта трябва просто да решите, какво искате да чуете (артист, група и парче) и да ни пишете. Имаме и още една молба – оставете и двете си имена, анонимността няма да се толерира.

Мога за начало да ви кажа, че предаването няма да мине без Ben Westbeech. Останалото зависи от вас.

Groovy Sessions Team, 2008

За пропусналите Groovy Sessions е радиопредаване, което тече всяка неделя между 23.00 – 01.00h по радио Нова. Всяко от предаванията смело бих нарекъл миниконцерт. Удоволствие за меломана, състоящо се в адекватно представяне на подбраната музика и почти спектрално разнообразие от стилове.

Основoположник на идеята и виновник за реализирането на това шоу е Досьо Амуджев (добре познат от Дюкян Меломан и участията си като ди-джей в столицата), усилено подпомаган през последната година и повече от Ангел Мишев (често срещан в клубната програма под псевдонима Funkusion и начинанията му в клуб Sugar под шапката на GS и Disconnect). 

Ежеседмичната подготовка на рубриката вероятно коства на екипа много емоции, които ще бъдат лишени от живот, ако не се пренасят през ефира до слушателя. Поради тази причина момчетата търсят обратна връзка от теб, защото отдавна не е самодостатъчно да вдигнеш плъзгача и да се произнесеш. 

Като типичен радиоводещ (без да имам опит) ще ти пожелая весело посрещане на „съботно-неделните пости“, ако не знаеш този уикенд е желателно да не употребяваш алкохол, и ще те посрещна чак в понеделник.

Благодаря, че намина. 

Bronco

Advertisements
One Comment leave one →
  1. януари 24, 2008 8:16 pm

    Вече събрахме музикални желания почти за едно предаване, но все още не е късно да дадете своя избор, ще добавя че един от вас ще спечели безплатен вход за предстоящото парти на Groovy Sessions с Tobias Kirmayer на 7ти февруари в клуб Sugar

    Ur truly funkusion
    with special appreciation to mr bronco

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: