Skip to content

Get fit

януари 20, 2008

Corneluis (Keigo Oyamada) е доста цветен, откъм визия и съдържание. Клиповете са изключително интересни и подходящи за специфичното му звучене. А то съчетава рок, синти поп, диско, та дори и ай-ди-ем или най-малкото съвременна, електронна обработка на акустично записаните инструменти. Концептуално е и ми хареса.

Звукозаписната компания, която го издава (освен „уорнър – планета земя“), попада в графа indie и се нарича everloving. След няколко кликвания в сайта им се оказва, че и останалите проекти не падат по-долу. Програмата им за 2007/2008 е повече от разнообразна. Чуй и виж или виж и чуй, без значение. everloving tv

Cornelius щурмува 2008 с ремикс EP на парчето си Gum, което в оригинал не ме кара да пукам балони. Оставам в очакване на версията, подготвена от Prefuse 73.  

Advertisements
2 Коментари leave one →
  1. януари 20, 2008 9:09 pm

    хубаво е да спомена, че не дочетох целия текст, нито клиповете изгледах (с идеята, че по-късно бих им обърнал нужното внимание), но силно препоръчвам клипа на Drop от въпросния корнелий

    ако излезе по-слаб от пуснатите горе – прущавайти ;}

  2. януари 28, 2008 12:58 am

    Ти определено си падаш по неординерни неща в музикално отношение; но откъм интересната страна на неординерното, ако мога да се изразя така:))

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: